Str. Marasesti, Nr.48
secretariat@ovasal.ro
0751/096.550
Menu
Close

Recenzii

Pentru varianta telefon / tableta apasa pe + pentru mai multe detalii.

Datele afisate au fost publicate cu acordul cursantilor.

wdt_ID Nume Imagine Cursant Comentariu
1 Malcek Alexandru Chiar daca esti incepator sau profesionist e o scoala foarte buna unde instructorii isi dau silinta sa devii un sofer foarte bun.La fel si profesora de legislatie rutiera, isi da tot interesul sa inveti ceva mai mult si sa pricepi intrebare cu intrebare.La fiecare curs de legislatie ai ce invata zi de zi. Daca faci doar acasa inveti doar mecanic. Asa cand mergi la legislatie ai si explicatii mai ales la mecanica pentru profesionisti. Bafta tuturor si mult succes.
2 Constantin Tanasiciuc Felicitari scolii Ovasal pentru pregatirea elevilor, profesoarei de legislatie si mai ales domnului instructor TANASA PETRU. Am avut ieri sala si am luat-o din prima.
3 Sebastian Mihai Colescu Cea mai buna scoala de soferi din oras , singura unde personalul chiar isi arata interesul pentru elevii sai . Multumim !
4 Ciprian Hatnean O şcoală plină de oameni profesionişti, recomand cu mare plăcere pentru profesionisti. Bafta tuturor si mult succes.
5 Apetrei Eduard Școala de șoferi cu multă dovadă de profesionalism,încredere și seriozitate !!! Tot respectul pentru echipă ! O seara bună!
6 Rusu Ionela Alexandra Va multumesc Scoala de soferi OVASAL Am fost admisa astazi 15.02.2016 cu 24 de puncte Multumesc pentru increderea si respectul acordat . Meritati 10 cu felicitari!!!
7 Alexandru Agache Vreau sa-mi exprim recunostinta fata de acesti oameni TANASE CATALINA, AXINIA VASILE, si nu in ultimul rand pentru doamna VACARU LILIANA carora le doresc tot binele.Valoarea unei scoli este data de reusitele elevilor dar, si de iscusinta profesorilor.
8 Georgiana Baes Cea mai buna școală de șoferi , cu cei mai buni instructori și cea mai tare profa de legislație !
9 Valentin Bilan “Va recomand cu incredere scoala de soferi “Ovasal Trans ABC”. In primul rand, va pot spune din propria experienta ca este o scoala foarte buna, dupa cum spune si promovabilitatea elevilor. In al doilea rand veti da peste oameni care isi dau interesul pentru ceea ce fac. De la profesoara de legislatie, care are la dispozitie o sala foarte bine echipata, va invata legislatia rutiera cu orice scop pentru a lua examenul de sala din prima cu un punctaj cat mai mare. Instructorii detin masini bune si va sustin pentru prima data prin traficul din oras. In 30 de ore de conducere o sa luati examenul de traseu fara probleme. Pana la doamna secretara, o femeie foarte de treaba, va asteapta cu zambetul pe buze pentru a va da orice informatie doriti.
Succes la examene!!!”
10 Raluca Simona Cea mai bună şcoală de şoferi din Suceava , chiar şi din Bucovina !! Aici găsiți doar oameni plăcuți , bine pregătiți şi atmosfera este mai mult decât plăcută ! Recomand tuturor !
Nume Comentariu