Strada Marasesti, Nr.48
secretariat@ovasal.ro
0751/096.550
Menu
Close

Etapele scolarizarii

Etapele scolarizarii


Scoala noastra ofera cateva beneficii unice elevilor sai
1. INSCRIERE LA SCOALA DE SOFERI OVASAL

Nerabdarea se recompenseaza!Te-ai hotarat sa te inscrii la noi? Primesti un cadou, foarte util la sala de legislatie.

Detalii

2.PREGATIREA TEORETICA

La reusita ta privind obtinerea permisului de conducere vor contribui cursurile si explicatiile date de catre profesorii nostri autorizati.

Detalii

3. PREGATIREA PRACTICA

Pregatirea practica se efectueaza cu instructori autorizati, pe autoturisme, autocamion si autobuz si se programeaza impreuna cu tine.

Detalii

MII DE SUCEVENI AU INCREDERE IN NOI


FeedBack-urile cursantilor nostri preluate de pe Facebook-ul nostru, OVASAL Trans ABC

Mary-Andreea-Cazacu1 Mary-Andreea Cazacu

Desi am trecut din alt motiv pragul scolii Ovasal,am devenit cursanta din cateva cuvinte frumoase din partea dnei Liliana si mii de incurajari ale dl instructor Muntean George.Ieri am trecut de examenul teoretic cu 26 pct si abia astept traseul.Deci…recomand cu mare drag scoala Ovasal!!!!

oana-blanaru2Oana Blanaru       

O școală de soferi perfecta din toate punctele de vedere.Doamna secretara este una dintre cele mai extraordinare persoane cunoscute vreodată.Domnul Ignatescu Dorian , este cu adevărat un instructor profesionist , răbdător și expert în ceea ce face. Recomand cu mare încredere.

mirabela-maciuca Mirabela Maciuca

Azi, 23.09.2016, 26 din 26. Recomand această scoala din multe puncte de vedere.
In primul rând, doamna secretară (care este o dulce �) va îndrumă, inca de la înscriere, pentru a va facilita drumurile pentru acte. Are o ‘poezie’ pe care o recita de fiecare dată cu drag si multa răbdare.
Nu in ultimul rând, dl. instructor, Ignatescu Dorian este de o calmitate iesita din comun. Deviza dumnealui ‘Cu calm si rabdare’ m-a facut sa ador orele de conducere, indiferent ca eram prima cursanta sau ultima din ziua respectiva Are o rigurozitate care nu am vazut la multi oameni.
Recomand Ovasal.


dragomir-bogdan-ilieDragomir Bogdan Ilie

       

O școală excepțională ce mi-a oferit o experiență de neuitat prin campania „Ovasal te trimite la Untold”, fiind câștigătorul unuia dintre bilete.

De asemenea este de la sine înțeles că personalul școlii este format doar din profesioniști adevărați.

Recomand cu multă încredere! Mulțumesc Ovasal!

valentin bilan

 Valentin Bilan

“Va recomand cu incredere scoala de soferi “Ovasal Trans ABC”. In primul rand, va pot spune din propria experienta ca este o scoala foarte buna, dupa cum spune si promovabilitatea elevilor. In al doilea rand veti da peste oameni care isi dau interesul pentru ceea ce fac. De la profesoara de legislatie, care are la dispozitie o sala foarte bine echipata, va invata legislatia rutiera cu orice scop pentru a lua examenul de sala din prima cu un punctaj cat mai mare. Instructorii detin masini bune si va sustin pentru prima data prin traficul din oras. In 30 de ore de conducere o sa luati examenul de traseu fara probleme. Pana la doamna secretara, o femeie foarte de treaba, va asteapta cu zambetul pe buze pentru a va da orice informatie doriti. Succes la examene!!!”

ralucaRaluca Simona

        Cea mai bună şcoală de şoferi din Suceava , chiar şi din Bucovina !! Aici găsiți doar oameni plăcuți , bine pregătiți şi atmosfera este mai mult decât plăcută !

       Recomand tuturor ! 

 

  Apetrei Eduardapetrei eduard

Școala de șoferi cu multă dovadă de profesionalism,încredere și seriozitate !!! Tot respectul pentru echipă ! O seara bună!

rusu ionela alexandra

Rusu Ionela Alexandra

Va multumesc Scoala de soferi OVASAL Am fost admisa astazi 15.02.2016 cu 24 de puncte Multumesc pentru increderea si respectul acordat . Meritati 10 cu felicitari!!!

Malcek Alexandru
alexandru

Chiar daca esti incepator sau profesionist e o scoala foarte buna unde instructorii isi dau silinta sa devii un sofer foarte bun.La fel si profesora de legislatie rutiera, isi da tot interesul sa inveti ceva mai mult si sa pricepi intrebare cu intrebare.La fiecare curs de legislatie ai ce invata zi de zi. Daca faci doar acasa inveti doar mecanic. Asa cand mergi la legislatie ai si explicatii mai ales la mecanica pentru profesionisti. Bafta tuturor si mult succes.

tanasiciuc

Constantin Tanasiciuc

 

Felicitari scolii Ovasal pentru pregatirea elevilor,  profesoarei de legislatie si mai ales domnului instructor TANASA PETRU. Am avut ieri sala si am luat-o din prima.

Ciprian Hatnean
ciprian hatnean

 

O şcoală plină de oameni profesionişti, recomand cu mare plăcere pentru profesionisti. Bafta tuturor si mult succes.

 

agache

Alexandru Agache

Vreau sa-mi exprim recunostinta fata de acesti oameni TANASE CATALINA, AXINIA VASILE, si nu in ultimul rand pentru doamna VACARU LILIANA carora le doresc tot binele.Valoarea unei scoli este data de reusitele elevilor dar,  si de iscusinta profesorilor.

Sebastian Mihai Colescu
sebastian-mihai-colescu

 

Cea mai buna scoala de soferi din oras , singura unde personalul chiar isi arata interesul pentru elevii sai . Multumim !

georgiana-baesGeorgiana Baes

Cea mai buna școală de șoferi , cu cei mai buni instructori și cea mai tare profa de legislație !

 

 

Cum sa obtii usor si repede permisul de conducere


Iata care sunt pasii
Posteaza un comentariu

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress